Mittwoch, 19. Dezember 2012

Cornulete austriece

Este o reteta  veche pe care o facem la fiecare ocazie, caci este iubita de intreaga noastra familie.

Ingrediente:
420g faina
100g zahar pudra
160g migdale macinate
2 pachete zahar vanilat
300g unt

Decor:
zahar pudra
1 pachet zahar vanilat

Toate  ingredientele le amestecam bine.

Compozitia va fi destul de "nisipoasa", dar nici o grija asa trebuie sa fie. Amestecam pina obtinem o masa omogena.
Din compozitie luam o bucatica, cit o nuca mai mica, facem o bila, apoi o intindem intre palme, dam forma unui cornulet si o punem pe tava de aragaz tapetata cu hirtie de copt.
Se coc la 150 de Grade ca. 15 minute.
 Cind s-au racit un pic le dam prin zahar pudra in care am pus si zaharul vanilat.

Pofta buna!


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen