Freitag, 28. Dezember 2012

Biscuiti cu nuca de cocos

Ingrediente:
200g unt
250g zahar
2 oua
1 lingura de rom
1 lingurita praf de copt
175g faina
125g amidon
250g nuca de cocos

Decor:
ciocolata de menaj

Amestecam bine untul cu zaharul, adaugam ouale pe rand si mixam in continuare. Praful de copt il stingem cu romul si-l punem in amestcul de sus, punem si faina, amidonul si nuca de cocos. Se amesteca totul pana se omogenizeaza aluatul. Cu mainile umezite formam bilute ( cam cit o nuca) si le punem pe o tava tapetata cu hirtie de copt.





Se coc la 160 Grade ca. 15-20 minute.
Cind le scoatem le punem pe un gratar de prajituri sa se raceasca.

Intindem o foaie de aluminiu, asezam biscuitii unul linga altul si cu ajutorul unei furculite ii "stropim" cu gluzura de ciocolata. ( Ciocolata o topim pe baie de aburi.)


Dupa ce s-a uscat ciocolata  punem biscuitii pe tava de servit.

Pofta buna!





Kommentare: